Poznati su sudionici Super Bowla: Atlanta Falcons vs New England Patriots

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.01.17. | 12:16

U finalnim utakmicama svojih konferencija, Falconsi i Patriotsi uvjerljivo su svladali svoje suparnike...

Na 51. Super Bowlu, koji će se 5. veljače održati u Houstonu, susrest će se New England Patriotsi i Atlanta Falconsi. Patriotse je do uvjerljive pobjede protiv Pittsburgh Steelersa (36:17) vodio neuništivi „quarterback“ Tom Brady, a odlična partija je i iza „wide receivera“ Chrisa Hogana  koji je u prvom dijelu postigao dva „touchdowna“.

Brady je osvojio 384 jarda dodavanjem uz postotak od 76 posto uspješnosti. New England je ovom pobjedom postao prvi klub koji s devet nastupa na Super Bowlu, od čega čak sedam puta u 21. stoljeću. Patsi su do sada osvojili četiri naslova najbolje momčadi NFL-a.

Atlanta Falconsi ostvarili su veliki uspjeh svladavši Green Bay Packerse s uvjerljivih 44:21 i izborili svoj tek drugi Super Bowl u povijesti (u prvom su prije 18 godina uvjerljivo izgubili od Denver Broncosa). Najbolji u pobjedi Falconsa protiv popularnih Packersa, bili su „quarterback“ Matt Ryan s fantastičnih 392 osvojenih jarda čime je umalo srušio vlastiti rekord finala konferencije od prije četiri godine.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 

 


Tagovi

NFLNew England Patriots

Ostale Vijesti