Troy Taormina/USA TODAY Sports
Troy Taormina/USA TODAY Sports

Ponajveća zvijezda NFL-a otkrila ime novog kluba: „Izvor: Ja“ (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.03.21. | 19:44

Potpisat će dvogodišnji ugovor.

Ponajveća zvijezda NFL-a i trostruki osvajač nagrade za najboljeg defenzivnog igrača godine (2012., 2014., 2015.), J.J.Watt, novi je igrač Arizone Cardinalsa.

11. izbor prve runde NFL drafta 2011. godine deset je godina bio zvijezda Houston Texansa, a sredinom veljače 2021. godine zatražio je od kluba da ga otpuste kako bi kao slobodan igrač mogao pronaći novi klub. Naravno, zainteresiranih nije nedostajalo, a u 'moru' ponuda J.J.Watt odlučio se za onu Arizone.

S novim klubom Watt je potpisao dvogodišnji ugovor, a po sezoni će zarađivati 15.5 milijuna dolara.

Prošle sezone Watt je odigrao svih 16 utakmica za Texanse koji su sezonu završili s omjerom 4-12 čime su ostali bez doigravanja. Ponajbolji 'defensive end' današnjice jedan je od igrača od strane kultnog Sports Illustrateda izabran je sportaša godine jer je potaknuo ljude da skupe 37 milijuna dolara kako bi se pomoglo njegovoj zajednici nakon uragana Harvey.

Iako ga se povezivalo s brojnim klubovima, Watt je odlučio prekinuti sva medijska nagađanja objavom na službenoj Facebook stranici gdje se vidi kako trenira u opremi Cardinalsa. Kao opis slike stavio je: „Izvor: Ja“, čime je odlučio pokazati da je odlučio za koga želi igrati naredne dvije sezone.

Podsjećamo, J.J. je najstariji od trojice braće Watt. Najmlađi T.J. je 'outside linebacker' Pittsbourg Steelersa, dok je Derek 'fullback' u istom klubu.



Tagovi

J.J. WattArizona CardinalsNFLHouston Texans

Ostale Vijesti