REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

Poljak predao susret Wimbledona na meč-lopti protivnika

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 17:09

Gael Monfils je kraju priveo meč od srijede te je pobijedio Švicarca Wawrinku

Poljski tenisač Hubert Hurkacz, sedmi nositelj ovogodišnjeg Wimbledona, okončao je nastup već u drugom kolu nakon što je na meč-loptu svog suparnika Arthura Filsa predao meč zbog ozljede.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Francuski tenisač Fils je vodio 2-1 u setovima, a velika se borba odvijala u tie-breaku četvrtog seta u kojem je Poljak ozlijedio desnu nogu. Pokušao je igrati uz bolove i sa zavojem, ali je na meč-loptu suparnika, kod 8-9, odlučio prekinuti meč i predati.

Novu pobjedu ostvario je Argentinac Francisco Comesana koji je na premijeri u Londonu svladao Rusa Andreja Rubljova. U dramatičnom ogledu drugog kola Comesana je bio bolji od Australca Adama Waltona sa 7-5, 1-6, 6-7(12), 6-1, 7-6(8).

Gael Monfils je kraju priveo meč od srijede te je pobijedio Švicarca Wawrinku 7-6(5), 6-4, 7-6(3), dok je u tri seta dalje prošao i deveti nositelj Alex De Minaur. Australac je sa 6-2, 6-2, 7-5 svladao Španjolca Munara.

Kod tenisačica najimpresivnije je drugu prepreku preskočila ruska tenisačica Darija Kasatkina koja je bez izgubljenog gema, sa 6-0, 6-0, svladala Britanku Yuriko Miyazaki. U trećem će kolu Kasatkina igrati protiv Španjolke Paule Badose koja je bila bolja od Čehinje Brende Fruhvirtove sa 6-4, 6-2.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hubert HurkaczWimbledon

Ostale Vijesti