HMNK Rijeka. Foto: Aleksandar Šijan
HMNK Rijeka. Foto: Aleksandar Šijan

Poklon za sve riječke navijače!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.10.24. | 12:27

Como Tempera plaća ulaznicu svakom posjetitelju sraza sa zagrebačkom Uspinjačom Gimkom!

Generalni sponzor HMNK Rijeka, riječka tvrtka Como Tempera, odlučila je gledateljima osigurati besplatan ulaz na generalnu probu pred nadolazeću sezonu u HMNL-u. Como Tempera dodatno će pomoći klubu tako što će platiti ulaznicu za svakog posjetitelja subotnje utakmice protiv MNK Uspinjača Gimka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

HMNK Rijeka privodi kraju fazu priprema za nadolazeću sezonu te će kao zadnji test odigrati utakmicu protiv kultnog bivšeg zagrebačkog prvoligaša. Navijače i ljubitelje futsala očekuje prava malonogometna poslastica protiv kluba čije je ime čvrsto upisano u povijest najvišeg ranga ovog sporta te je neupitna činjenica da pokazuje ambiciju povratka u isti.

Žiga Čeh. Foto: Aleksandar ŠijanŽiga Čeh. Foto: Aleksandar Šijan

Momčad se kroz pripreme pokazala izrazito konkurentnom za nove izazove osvajanjem Futsal Cupa te remijem protiv aktualnog dvostrukog prvaka Futsal Dinama.

„Zadnji test prije početka prvenstva. Dolazi nam momčad koja je u pripremnim utakmicama pokazala da igra na prvoligaškoj razini. Nadam se da ćemo ostvariti napredak u odnosu na utakmicu protiv Futsal Dinama i u jednoj jakoj utakmici, uz podršku punih tribina upisati pobjedu“, izjavio je slovenski reprezentativac Žiga Čeh koji je klub pojačao u srpnju ove godine.

Utakmica je na rasporedu u subotu 12. listopada u 16.30 u riječkoj Dvorani mladosti na Trsatu. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HMNK RijekaFutsalUspinjača-Gimka

Ostale Vijesti