Marin Tironi/PIXSELL
Marin Tironi/PIXSELL

Pobjeda Solarisa kod Mladosti

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.03.24. | 22:17

Ranije su polufinale lakoćom izborili splitski Jadran i Jug Adriatic osiguranje. Splićani su u obje utakmice svladali Zadar 1952 s 18-6 i 15-5, dok je dubrovački Jug AO također dva puta svladao KPK s 18-10 i 17-8

Vaterpolisti šibenskog Solarisa svladali su u Zagrebu domaćina Mladost 13-9 (4-1, 4-2, 2-3, 3-3) u prvom susretu četvrtfinala prvenstva Hrvatske.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mladost je postigla prvi pogodak na susretu, ali do kraja prve četvrtine Šibenčani su nanizali četiri. Poveli su 4-1, a prednost su dodatno podigli u drugoj dionici nakon koje su gosti vodili 8-3. Početkom posljednje četvrtine Mladost se približila na 8-10, ali u završnici je Solaris opet povećao razliku na konačna četiri pogotka i time sebi olakšao uzvratni susret koji se u Šibeniku igra 19. ožujka.

Za Solaris su po tri pogotka postigli Duje Akrap i Roko Pelicarić, dok su dva dodali Roko Akrap, Petković i Vrdoljak. Kod Mladosti je prvi strijelac bio David Mijić s četiri pogotka, dok je Gluhaić dodao dva. Ranije ove sezone Solaris je dva puta bio bolji od Mladosti u prvenstvu, a i ovog utorka je pokazao kvalitetu više.

Ranije su polufinale lakoćom izborili splitski Jadran i Jug Adriatic osiguranje. Splićani su u obje utakmice svladali Zadar 1952 s 18-6 i 15-5, dok je dubrovački Jug AO također dva puta svladao KPK s 18-10 i 17-8.

U polufinalu Jadran igra protiv pobjednika dvoboja Solarisa i Mladosti, dok Jug AO čeka boljeg iz dvoboja Primorje EB i splitskog Mornara. Riječani i Splićani prvi četvrtfinalni meč igraju u srijedu, u Splitu.

PH vaterpolisti, četvrtfinale (prva utakmica):

Mladost - Solaris 9-13

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

SolarisMladostVK Mladost

Ostale Vijesti