Foto: Hrvatski Mininogometni Savez & Bruno Fantulin
Foto: Hrvatski Mininogometni Savez & Bruno Fantulin

Petak je dan za mininogometni Super Kup

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.10.23. | 09:32

Sve utakmice mogu pratiti uživo na Facebook stranici Hrvatskog mininogometnog saveza

Treće izdanje hrvatskog Super kupa održati će se ovaj petak, 13. listopada, u Svetoj Nedelji, uz sudjelovanje klubova iz sedam gradova.

Nakon uspješnog domaćinstva završnice prvenstva Hrvatske, krajem lipnja ove godine, Sveta Nedelja će ponovo ugostiti najbolje mininogometne klubove u muškoj i ženskoj kategoriji.

Super Kup se održavatreću godinu zaredom, a dosadašnji pobjednici su Mininogometni Klub Dinamo Zagreb (2021.), te Hotel Sport Ivanić Grad (2022.) u muškoj, te MNK Reduta F Karlovac (2021.) i ŽNK Graničar Đurđevac u ženskoj kategoriji.

Ove godine u muškom dijelu turnira će sudjelovati BT Servis Velika Gorica (aktualni prvaci Hrvatske), MNK Boemi Zagreb, Veni Vidi Vici Opuzen, Bioter Koprivnica, te MNE Valdebek iz Pule. U ženskom dijelu turnira natjecati će se ŽNK Graničar Đurđevac, MNK Reduta F Karlovac, te ŠNK Victory Sisak.

“Ovo je bila definitivno duga i vrlo iscrpljujuća, ali i uspješna godina za hrvatski mininogomet. U veljači smo organizirali i bili domaćini Minifootball Forum konferenciji, koja je u tri dana okupila visoke predstavnike mininogometnih saveza iz čak 12 država. Godina se nastavila uspješnim prvenstvom Hrvatske koje je svoju završnicu imalo krajem lipnja ovdje u Svetoj Nedelji, a nakon toga smo pomogli sudjelovanju našeg prvaka BT Servis iz Velike Gorice na Ligi prvaka koja se održala u rumunjskoj Oradei. Krajem rujna bili smo jedni od partera manifestacija European Team Cup, za klubove s igračima do 25 godina, koja se održavala u Bratislavi u tri sporta, mininogomet, košarka 3x3, te odbojka na pijesku, a naši predstavnici MNK Boemi iz Zagreba su vrlo uspješno sudjelovali i predstavljali hrvatski mininogomet“, rekao je predsjednik saveza Bruno Alpeza pa najavio sljedeće natjecanje:

“U petak nas čeka treće izdanje Super Kupa, a onda krajem godine izbor najboljih pojedinaca godine. Sljedeće godine reprezentacija se vraća na veliku scenu, nastupiti će ponovo na Euru nakon stanke, a ciljevi su visoki. Veselimo se ponovno ugostiti najbolje hrvatske mininogometne klubove na Super Kupu i na pravi način spustiti zastor na klupskoj natjecateljskoj sezoni.“

Dodajmo da se sve utakmice mogu pratiti uživo na Facebook stranici Hrvatski Mininogometni Savez.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


Raspored, petak, 13. listopada

17.50h MNK BOEMI ZAGREB - MNE VALDEBEK PULA

18.25h MNK REDUTA FUTSAL KARLOVAC - ŠNK VICTORY 

19.00h BIOTER KOPRIVNICA - pobjednik MNK BOEMI / MNK VALDEBEK

19.35h VVV OPUZEN - BT SERVIS VELIKA GORICA

20.10h ŽNK GRANIČAR ĐURĐEVAC - MNK REDUTA FUTSAL KARLOVAC

20.45h UTAKMICA ZA 3.mjesto muškarci

21.20h ŠNK VICTORY - ŽNK GRANIČAR ĐURĐEVAC

21.55h FINALE muški


Tagovi

mininogomet

Ostale Vijesti