Odbojkašice se ne predaju: Imamo se priliku vratiti

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.01.16. | 19:57

Hrvatske odbojkašice poražene su jučer na startu europskih kvalifikacija za plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru i sutra ih očekuje utakmica biti ili ne biti...

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija jučer je poražena od domaćina Turske s 3:0 u susretu prvog kola skupine A europskih kvalifikacija za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Janeiro 2016.

Hrvatske odbojkašice poražene od Turske na startu kvalifikacija za OI u Riju

Turske odbojkašice su sjajno otvorile utakmicu te vodile cijeli prvi set. U drugom su setu naše djevojke pružile značajno veći otpor i pokazale da mogu parirati ekipi Turske ali pri kraju seta koncentracija pada i nizom uspješnih blokova i servisa turske odbojkašice završavaju i ovaj set u svoju korist. Jednako dobru igru hrvatske odbojkašice ne uspijevaju ponoviti u trećem setu, te Turska relativno mirno privodi utakmicu kraju.

Nismo igrali na razini na kojoj možemo. Došli smo svojim suparnicama blizu u drugom setu, ali nismo iskoristili svoju priliku. To je prelomilo utakmicu. Čestitam turskoj ekipi na pobjedi“, izjavio je hrvatski izbornik Miroslav Aksentijević, prenose službene stranice Hrvatskog odbojkaškog saveza, dodajući:

Sada ćemo se vratiti i pokušati zaboraviti ovu utakmicu. Imamo novu priliku u srijedu protiv Njemačke i bit ćemo spremni za nju“, naglasio je Aksentijević.

Nema predaje“, poručio je direktor svih reprezentacija Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić.

Zadržali smo dobru timsku atmosferu, pokazali smo da znamo te imamo šansu da se u srijedu protiv Njemica vratimo ponovo u igru“.

Sutrašnja utakmica protiv Njemačke u Ankari na programu je u 15:30, uz prijenos na prvom programu SportKluba ili putem www.laola1.tv

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Odbojkahrvatska ženska odbojkaška reprezentacijaKvalifikacije za Olimpijske igreOstali sportoviMiroslav Aksentijević

Ostale Vijesti