Noka Serdarušić: Hrvatsku mogu i odmah preuzeti!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.02.15. | 11:18

Po završetku Svjetske smotre u Kataru, s koje se hrvatska rukometna reprezentacija vratila sa skromnim šestim mjestom, sve su glasnija nagađanja o odlasku izbornika Slavka Goluže.

U kuloarima se već spominju i njegovi nasljednici, a kaj najzvučnije ime, odskače ono Zvonimira Serdarušića. Na ljeto će napustiti redove francuskog Aixa i vraća se u Hrvatsku i u razgovoru za Sportske novosti ne krije da bi se želio voditi hrvatsku reprezentaciju.

Jesam, rekao sam to i ranije, nije nikakva tajna. Želio bih to raditi. Ako se dogovorimo, možda i odmah“, rekao je Serdarušić.

Legendarni trener Kiela i Flensburga redovito je u kontaktu s prvim čovjekom hrvatskog rukometa Zoranom Gopcem.

Istina je da se sa Zoranom Gopcem čujem redovito, istina je i da se vidimo kada odem na odmor, istina je da dosta pričamo o svemu, da je postojala ideja da budem nešto poput savjetnika u Zagrebu, ali da je to propalo jer sam otišao u Francusku zasad, ali je istina i da konkretno o tome još nismo razgovarali. Hoćemo li, to ne ovisi o meni“.

Pratio je nastupe Hrvatske u Kataru i rezimira.

Malo je mi je bilo čudno što se veselimo pobjedi protiv Brazila kao da smo osvojili naslov prvaka svijeta. Da se razumijemo, poštujem Brazil, mislim da su donijeli nešto novo i oni i ta Argentina, ali ipak sam mislio da nam ne bi trebali biti problem. No, opet da me se krivo ne shvati, možda smo mi malo neskromni ponekad jer tu su i Francuska, i Španjolska, i Danska, i Poljska uz nas, a ne mogu svi osvojiti nešto“, rekao je popularni 'Noka', koji bi za pomoćnika mogao uzeti umirovljenu hrvatsku legendu, Petra Metličića.

Bila bi to vrlo zanimljiva kombinacija, a ako se doda i Ivano Balić, koji na ljeto dobiva ulogu koordinatora, možda bi to bio pravi recept za novi uspon hrvatskog rukometa. HRS i Gobac su na potezu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Zvonimir Noka Serdarušićhrvatska rukometna reprezentacijarukometOstali sportovi

Ostale Vijesti