Njemački golman brani Duvnjaka: Ne maltretirajte tako divnog čovjeka glupim pitanjima

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.01.19. | 16:40

Njemački novinari ispitivali su Duvnjaka o sucima, ali ostao je gospodin.

Njemački golman Andreas Wolff bio je odličan sve do pred sam kraj kad je prepustio svoje mjesto rezervi, a za herojsku igru Hrvatske imao je što reći.

"Očekivali smo jaku Hrvatsku, ali kako je odigrala nakon onako teškog meča i poraza od Brazila samo dan ranije je nevjerojatno. Svaka čast, bila je bez Cindrića, jednog od najboljih rukometaša svijeta, ali je svejedno odigrala sjajno."

Posebno se dotakao svog klupskog suigrača iz Kiela…

"Žao mi je Duvnjaka. Odigrao je fantastično, stvorio toliko prili ka za Horvata i Štrleka. Šteta što najbolji rukometaš svijeta ide kući nakon glavne runde, odnosno neće igrati polufinale i utakmicu za medalju."

Duvnjak je netom prije njega dao izjavu njemačkoj televiziji ZDF-u, njemački kolega uporno ga je ispitivao o suđenju, ali Dule je ostao gospodin.

"Nemojte tako divnog tipa mučiti tako glupim pitanjima! Naravno da je nesretan nakon ovako tijesnog poraza u utakmici koja je vodila prema medalji. Za sportaša nema ništa gore nego kad tako izgubi utakmicu za takav ulog. Dovoljno je frustriran radi tog, ne mora još slušati glupa pitanja.“

(foto: Action Images)

 


Tagovi

rukometOstali sportoviAndreas WolffDomagoj Duvnjakhrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti