Naši jure prema završnici vaterpolske LP: Primorje slavilo u Beogradu, Jug srušio jake Mađare

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.01.15. | 22:01

Vaterpolisti riječkog Primorja EB i dubrovačkog Juga bili su uspješni u 4. kolu B skupine Lige prvaka, te tako povećali svoje šanse za plasman na završni turnir.

Primorje je u Beogradu s 11:7 (3:2, 2:2, 3:2, 3:1) pobijedilo Partizan, ostvarivši treći trijumf u skupini iz koje prve tri momčadi idu na Final Six. Najefikasniji kod Riječana s tri gola bio je Sandro Sukno. Burić, Muslim i Petrović postigli su po dva, a Elez i Garcia po jedan gol. Kod Partizana je najviše, tri pogotka, zabio Subotić.

Jug je pobjedom u Dubrovniku nad jakim Szolnokijem 11:9 (4:3, 1:2, 4:1, 2:3) praktički potvrdio plasman u završnici, jer sada ima maksimalne četiri pobjede. Dubrovčani su na Gružu slomili Mađare u trećoj četvrtini koju su dobili s 4:1. Janović i Obradović postigli su po tri gola za Jug, Visković dva, a Bošković, Younger i Bicari po jedan. Szolnoki je predvodio Mitrović s četiri pogotka.

Na ljestvici vodi Jug s 12 bodova, Primorje EB i Szolnoki imaju po devet bodova, Partizan tri, a Spandau i Galatasaray su bez bodova. U petom kolu 11. veljače Primorje i Jug igraju međusobno u Rijeci.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ostali sportovivaterpoloJugVK PrimorjePrimorjeVaterpolska Liga prvaka

Ostale Vijesti