Geoff Burke-USA TODAY Sports
Geoff Burke-USA TODAY Sports

Murray i dalje neodlučan oko Wimbledona: „Nadamo se najboljem“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.06.24. | 11:06

Murray je ove godine u izjavama dao naslutiti da mu je ovo posljednja sezona u igračkoj karijeri

Najbolji britanski tenisač svih vremena, 37-godišnji Andy Murray, kojem je u subotu uklonjena cista na kralježnici, još nije donio konačnu odluku vezano za nastup u Wimbledonu, rekao je za BBC britanski Davis Cup izbornik Leon Smith.  

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) je u nedjelju objavilo putem društvene mreže X da će bivši dvostruki wimbledonski pobjednik morati propustiti domaći Grand Slam turnir na travnatoj podlozi, zbog operativnog zahvata kojem je morao biti podvrgnut.

No, nekoliko sati nakon što je objavljena, ta je poruka obrisana.

Murray je tijekom prošlog tjedna nastupio na turniru u londonskom Queen's Clubu, na kojem je svladao Australca Alexeija Popyrina, a potom bio prisiljen predati dvoboj njegovom sunarodnjaku Jordanu Thompsonu nakon samo pet odigranih gemova.

Radilo se o bolovima u leđima koji su se pogoršali tijekom Murrayjevog nastupa u Roland Garrosu.

"Bio je na zahvatu jučer (subota), a sad treba čekati i vidjeti što će se dogoditi. Koliko ja znam, nikakva odluka nije donijeta i možemo se samo nadati najboljemu za Andyja", izjavio je u nedjelju za BBC izbornik britanske Davis Cup reprezentacije i bliski Murrayjev prijatelj Leon Smith.

Murray je ove godine u izjavama dao naslutiti da mu je ovo posljednja sezona u igračkoj karijeri te da bi svoj zadnji meč mogao odigrati ili u Wimbledonu, gdje je osvojio dva od svoja tri Grand Slam naslova i jedno od dva olimpijska zlata, ili na Olimpijskim igrama u Parizu.

(Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Andy MurrayATPWimbledon

Ostale Vijesti