Mrđen: Croatia Cup će biti dobra provjera za igračice

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.11.15. | 14:35

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju očekuje nastup na HEP Croatia Cupu koji će se od četvrtka do subote održati u Umagu.

Osim Hrvatske, na HEP Croatia Cupu, na kojem su podsjetimo, nedavno nastupali i rukometaši, nastupit će i rukometašice Njemačke i Slovačke. Hrvatska reprezentacija se okupila jutros, a izbornik Goran Mrđen je otkrio kakvo je zdravstveno stanje u ekipi.

Penezić je zbog zdravstvenih problema uzela pauzu da napravi prave pretrage kako zbog leđa, tako i ostalih stvari. Što se ostalih djevojaka tiče, Čović se povrijedila dva dana prije, dobila je udarac i mora oko 15 dana mirovati, dok je za Žderić iz kluba stigla obavijest da ima akutnu upalu, da je povrijeđena te će liječnička služba dati sud o tome. Dežić je bila načeta i protiv Lokomotive na utakmici leđa su joj otišla do kraja. Ostale djevojke koje su bile pozvane su tu, druge djevojke su pozvane s liste za pričuve, a Debelić će nam se priključiti sutra“, kazao je Mrđen.

Izbornik je prokomentirao i protivnice Hrvatskoj.

Njemačka je odlična ekipa, to je ekipa koja ide sada na Svjetsko prvenstvo, a Slovakinje su uvijek bile dobre i nezgodne, na kraju krajeva prošle su skupinu na našem Europskom prvenstvu“.

A koji je cilj nastupa u Umagu, s obzirom da Hrvatska ne igra na skorašnjem Svjetskom prvenstvu koje se u prosincu održava u Danskoj.

Ovo je dobra i prava provjera za igračice koje su duže u kadru, kao i one koje su kraće ovdje, a nisu možda imale pravih minuta u međunarodnim utakmicama u dresu reprezentacije te je ovo sada prilika za to“.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Hrvatska ženska rukometna reprezentacijarukometOstali sportoviGoran Mrđen

Ostale Vijesti