Pixsell
Pixsell

Mladostašice u finalu MEVZA lige

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.03.24. | 19:10

Finale je na rasporedu u nedjelju 3. ožujka u Mariboru s početkom u 17 sati protiv boljega iz susreta slovenskih ekipa Nova KBM Branik i Calcit Kamnik

Odbojkašice Mladosti su u polufinalu Srednjeeuropske MEVZA lige u Mariboru pobijedile su mađarsku ekipu Swietelsky Bekescaba s 3-0 (7, 18, 20) za 67 minuta igre.

Trener Darko Nojić cijeli je meč odradio s istom postavom, Karla Antunović na mjestu organizatora igre ostvarila je sedam poena, Andrea Mihaljević na dijagonali 10, primačica-pucačica Katarina Pavičić napravila je 14 poena a njezina dijagonala Leonarda Grabić 8. Srednje blokerice također su bile u sjajnoj formi, Mirta Freund 11 poena, a Aurora Papac osam.

"Čestitam svojoj ekipi na odlično odrađenom poslu. U prvom smo setu pokazale koliko smo nadmoćne i bolje. No, odmah nakon utakmice krenule su pripreme za nedjeljno finale, u kojem očekujemo još jednu pobjedu, bez obzira na suparnice, i prvo mjesto u MEVZA ligi", kazala je Mirta Freund. 

Finale je na rasporedu u nedjelju 3. ožujka u Mariboru s početkom u 17 sati protiv boljega iz susreta slovenskih ekipa Nova KBM Branik i Calcit Kamnik.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

HAOK MladostOdbojka

Ostale Vijesti