Grgo Jelavic/PIXSELL
Grgo Jelavic/PIXSELL

Mladost i Jug AO prošli dalje, Solaris ostao u igri

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 19:32

Primorje, nažalost, ne ide dalje

Vaterpolisti Mladost i Juga AO trećim su pobjedama u svojim trećim nastupima na kvalifikacijskim turnirima Eurokupa u skupinama D i F koje se igraju u Zagrebu, odnosno Aix-en-Provenceu, osigurali su prolazak u natjecanje po skupinama, Solaris je zadržao izglede ostvariti isti uspjeh prvom pobjedom u svom drugom nastupu u skupini C u Barceloni, dok je Primorje EB u skupini H u Budimpešti upisalo drugi poraz u isto toliko nastupa te ostalo bez izgleda za prolazak dalje.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mladost je na domaćem terenu u Zagrebu u skupini D sigurno svladala grčki Apollon sa 13-6 (3-1, 4-2, 3-2, 3-1), a najefikasniji je s četiri gola bio Konstantin Harkov. Za kraj će u nedjelju "žapci" igrati protiv turskog sastava ENKA za stopostotni učinak.

Jug AO je u Aix-en-Provenceu bio bolji od njemačkog Ludwigsburga sa 17-9 (6-3, 3-2, 5-1, 3-3). Istaknuo se Petar Kulaš s pet pogodaka. Dubrovčani će stopostotni učinak pokušati zaokružiti protiv Panathinaikosa u nedjelju.

Sastav Solarisa je u 2. kolu skupine C u Barceloni svladao talijanski Iren Genova Quinto sa 12-9 (3-0, 1-4, 3-3, 5-2) uz tri gola Antonija Petkovića. U nedjelju će Šibenčani protiv domaćina Barcelone igrati za drugo mjesto i prolazak dalje.

Riječko Primorje EB je u skupini H u Budimpešti izgubilo od domaćeg BVSC-a sa 10-14 (3-5, 2-5, 3-0, 2-4). Kapetan Tin Brubnjak je s četiri gola bio najbolji u hrvatskom sastavu kojega još očekuje dvoboj protiv Terrasse u nedjelju.

Nastup u Eurokupu izborit će po dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

vaterpoloMladostHAVK MladostVK MladostJug COJug AOJugSolaris

Ostale Vijesti