Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Mektić i Koolhof poraženi u finalu Basela

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.10.24. | 15:32

Poraz u dva seta

Hrvatski tenisač Nikola Mektić i njegov partner Nizozemac Wesley Koolhof, prvi nositelji ATP turnira u Baselu, ostali su bez naslova pobjednika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U finalu dvoranskog turnira u švicarskom gradu Britanac Jamie Murray i Australac John Peers su bili bolji od Mektića i Koolhofa sa 6-3, 7-5.

U prvom gemu finala Mektić i Koolhof su odmah oduzeli servis suparnicima, ali do kraja prve dionice je britansko-australski par ne samo nadoknadio zaostatak, već je s drugim breakom dobio prvi set 6-3.

Murray i Peers su prvi došli do breaka prednosti u drugom setu, ali su se iz 2-4 ponora Mektić i Koolhof uspjeli vratiti. Kratkotrajan je to bio povratak prvih nositelja u Baselu jer su kod 5-5 još jednom izgubili svoj servis. Murray i Peers su potom odservirali za pobjedu i novi ATP trofej u karijeri.

Mektiću i Koolhofu je Basel bio šesto finale na ATP turnirima tijekom 2024. godine, a ostali su, barem zasad, na četiri trofeja. Slavili su u Aucklandu, Rotterdamu te na Masters 1000 turnirima u Indian Wellsu i Šangaju.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Nikola MektićWesley Koolhoftenis parovi

Ostale Vijesti