REUTERS
REUTERS

Matić: "Nije zlato ovoga puta,ali sam sretna i s broncom"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.05.23. | 18:37

Barbara Matić je u četvrtak u Dohi svojem nizu medalja dodala i svjetsku broncu

Zadovoljna sam s broncom budući da sam prije mjesec dana imala ozljedu koljena, te sam prije dva tjedna tek počela normalno trenirati, kazala je po povratku u Zagreb najbolja hrvatska džudašica Barbara Matić.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Barbara Matić je u četvrtak u Dohi svojem nizu medalja dodala i svjetsku broncu, a bilo je to treće uzastopno odličje naše najbolje džudašice sa svjetskih prvenstava čime je još jednom potvrdila kako je i dalje jedna od najboljih džudašica svijeta.

"Tri svjetska prvenstva, tri medalje. Nije zlato ovoga puta, ali ipak sam sretna i zadovoljna", kazala je 29-godišnja Splićanka, koju je u petak primila i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac. 

„Čestitam Barbari na ovom izvrsnom postignuću, a ponajviše na sjajnom kontinuitetu osvajanja medalja na najvećim natjecanjima. Biti toliko dugo u samom svjetskom vrhu je uistinu izniman podvig i želim joj puno sreće u daljnjim sportskim izazovima. Ovom prilikom, čestitam i Hrvatskom džudo savezu na odličnom radu i svim aktivnostima u kojima im Ministarstvo turizma i sporta daje kontinuiranu podršku“, izjavila je ministrica Brnjac.

Uz Barbaru Matić u delegaciji su bili i njezin trener Vladimir Preradović, počasni predsjednik Hrvatskog džudo saveza Tomislav Čuljak, dopredsjednik Dean Bogić, glavni tajnik Hrvoje Lindi i zamjenica glavnog tajnika Ana Krauthacker. (hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.Tagovi

Barbara Matić

Ostale Vijesti