Lacković: Protiv Francuza trebamo agresivno ući u utakmicu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.01.18. | 21:05

Trofejni rukometaš najavio je okršaj s Francuzima…

Gostujući u HTV-ovoj Temi dana bivši hrvatski rukometni reprezentativac najavio je ključnu utakmicu protiv Francuske i osvrnuo se na prethodna izdanja hrvatskih rukometaša na ovogodišnjem EP-u.

Kritiku treba reći, ali igrači su na kritiku odgovorili na najbolji mogući način. Točno znam što proživljavaju na ovom prvenstvu i siguran sam da im je puno lakše poslije pobjede nad Norveškom, jer sad znaju da je sve u njihovim rukama. Kad je loše, udaraju po tebi, ali moraš imati široka leđa i znati to prihvatiti. Pokazali su karakter koji hrvatska reprezentacija ima još od 1994. godine“, rekao je Lacković.

Hrvatska s Francuzima ima loša iskustva, kao što je poznato…

Igraju strašnu obranu, to je jako dobar rukomet. Golman im je fantastičan, a tu je i Nikola Karabatić koji je pravi vođa. Nije samo stvar u golovima, ne mora on puno zabijati da bi bio glavni na terenu“, dodao je.

Ako dobiju Srbiju, njima utakmica protiv nas neće puno značiti. To je naša šansa. Moramo ući jako agresivno pa možda izbornik Dinart kaže 'Ovi Hrvati nisu normalni danas, izvadit ću ja Karabatića da se ne ozlijedi'. Zato ih trebamo žestoko istući“, kazao je za kraj Lacković.

Utakmica između Hrvatske i Francuske na rasporedu je u srijedu u 20 sati i 30 minuta.

(Foto: Pixsell) 


Tagovi

Blaženko Lacković

Ostale Vijesti