foto: Slavko Midzor/PIXSELL
foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Kostelić oduševljen nakon uspjeha hrvatskih skijaša: "Na razini smo velesila"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.01.21. | 19:17

S razlogom je zadovoljan viđenim/ostvarenim.

Nakon što je danas hrvatsko skijanje zabilježilo fantastičan uspjeh, budući da su čak četvorica naših skijaša bili među osvajačima bodova na Sljemenu, a trojica u top 15, s time da je Filip Zubčić bio za njega u slalomu rekordni peti, zadovoljstvo nije krio ni Ivica Kostelić.

Naš proslavljeni skijaš, danas u ulozi trenera i savjetnika u skijaškoj reprezentaciji, oduševljeno je prokomentirao današnju utrku.

"Svi smo zaneseni ovim postignućem. Iskreno, to je malo za anale jer mi trenutačno imamo četiri čovjeka u reprezentaciji. Matej Vidović nije u reprezentaciji, ali jedan od ove četvorice je potrgan, tako da imamo četiri čovjeka koji stoje na nogama i sva četiri su bila u trideset najboljih. To je postignuće samo za sebe. Ovo je fantastično. Trojica u najboljih 15... Mi smo na razini velesila u ovoj utrci. Ovi dečki su sad vidjeli da mogu i to je jako važno za samopouzdanje. Jako sam ponosan na svakog od njih", rekao je.

Podsjetimo još jednom - osim Zubčića na petom mjestu, Matej Vidović je bio 12., Samuel Kolega 15., dok je Istok Rodeš završio na 23. mjestu.

Zubčić je bio, s razlogom, posebno sretan, a osvrnuo se i na stradale u potresu, rekavši da se nada kako su ih barem malo oraspoložili svojim današnjim nastupom.



Tagovi

Skijanjesvjetski kup u skijanjuVip Snow Queen TrophyIvica Kostelić

Ostale Vijesti