Kostelić ne miruje: Krajem mjeseca kreće u uzbudljivu avanturu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.03.16. | 12:13

Nakon što je jučer demantirao nagađanja kako je u Kranjskoj Gori odvezao posljednju utrku u karijeri, Ivica Kostelić je danas svojim fanovima obznanio kako se krajem mjeseca upušta u jednu uzbudljivu avanturu.

Radi se o pustolovini pod nazivom 'Trans Iceland', u sklopu koje će Ivica proći Island na skijama i pješice. Avantura kreće 31. ožujka, a trajat će oko mjesec dana.

„Vrijeme je za nove izazove!

Moj sljedeći projekt je 'TRANSICELAND2016', prelazak Islanda na skijama i pješice. Dužina traverze je oko 730 kilometara s predviđenim trajanjem od 30 +/- 5 dana, a uza se ću imati dvojicu pratitelja. Ruta slijedi pravac sjeveroistok-jugozapad sa startom na vrhu poluotoka Melrakkasletta (9 km južno od polarnog kruga) i ciljem u Reykjaviku. Start je zakazan 31.03.

Ekspediciju ćete moći pratiti preko mojih službenih profila na Facebooku, Twitteru i Instagramu uz hashtag ‪#‎TRANSICELAND2016, a poslije (nadam se) uspješnog okončanja projekta, moći ćete pogledati i kratak dokumentarni film“, objavio je Ivica na svom službenom Facebook profilu.

Kostelić se jučer oprostio od skijaške sezone, a iako se nagađalo kako mu je nastup u Kranjskoj Gori možda bio i posljednji u profesionalnoj karijeri, 'profesor' je to ubrzo demantirao, rekavši kako mu je želja još jednom kao natjecatelj nastupiti na Sljemenu, kao i da još nije donio konačnu odluku o završetku karijere.

 (Foto: Action Images/Facebook)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Ivica KostelićSkijanje

Ostale Vijesti