Kostelić i Zrnčić-Dim bez bodova u Lake Louisu: Razočaran sam, vozio sam ispod svojih očekivanja

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 30.11.15. | 12:07

Brze discipline u kanadskom Lake Louiseu nisu bile baš najsretnije i najuspješnije za hrvatske skijaše.

U subotnjem prvom spustu sezone nastupio je samo Natko Zrnčić-Dim i zauzeo je 46. mjesto u konkurenciji 58 skijaša sa dvije sekunde i 96 stotinki zaostatka za pobjednikom, Norvežaninom Akselom Lundom Svindalom.

Jučer je u Lake Louisu bio na rasporedu prvi superveleslalom nove sezone Svjetskog skijaškog kupa, a Natku se pridružio i naš veteran Ivica Kostelić, no obojica nisu uspjela ući među 30 najboljih i ostala su bez bodova.

Zrnčić-Dim je utrku završio na 43., a Kostelić na 54. mjestu. Natko sa dvije sekunde i 77 stotinki zaostatka za još jednom najbržim Svindalom, a Ivica sa tri sekunde i 76 stotinki slabijim vremenom od norveškog skijaša, koji je prošle sezone pauzirao zbog puknuća Ahilove tetive.

Mislim da sam u Lake Louiseu odvozio utrke nešto ispod svojih očekivanja. Nadao sam se boljoj formi na otvaranju sezone, i naravno bodovima, a i s obzirom na to kako sam se skijao u predsezoni, bio sam uvjeren da je to ostvarivo. No, izgleda da to ne ide samo tako lagano“, rekao je poslije dviju utrka Zrnčić-Dim, dodajući:

Razočaran sam, dakle, pomalo svojim nastupima, no nadam se već u Beaver Creeku boljim plasmanima i bodovima“.

Skijaši iz Kanade sele u američki Beaver Creeka gdje je već sutra na rasporedu novi prvi trening spusta.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Natko Zrnčić-DimIvica KostelićSkijanjeOstali sportoviSvjetski kup

Ostale Vijesti