Kostelić i ostali Hrvati bez druge vožnje na Sljemenu, Rodeš bio najbliži

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.01.17. | 16:22

Ivica Kostelić, kao i ostala petorica hrvatskih skijaša nisu uspjeli izboriti drugu vožnju slaloma na zagrebačkom Sljemenu.

 

Profesor Ivica je imao startni broj 62. i u cilj je stigao 52. sa tri sekunde i 94 stotinke za vodećim Austrijancem Manuelom Fellerom. Što se ostalih nastupa hrvatskih skijaša tiče, na koncu je slabije vrijeme od nekad najboljeg hrvatskog skijaša imao samo naš mladi predstavnik William Vukelić, koji je imao ogroman zaostatak od devet sekundi nakon što je pogriješio i izletio sa staze, ali je ipak ušao u cilj. Zauzeo je posljednje, 54. mjesto.

Feller iznenađujuće vodi na Sljemenu, prvih 18 unutar sekunde zaostatka

Matej Vidović se prvi od šestorice hrvatskih skijaša spustio niz sljemensku stazu i sa startnim brojem 42. je imao zaostatak od dvije sekunde i 53 stotinke, što mu je bilo dovoljno za 48. poziciju.

Najbolji nastup zabilježio je Istok Rodeš, koji je krenuo 47. i malo mu je nedostajalo da izbori plasman u drugu vožnju. Zakasnio je sekundu i 67 stotinki za vodećim Fellerom, a od 30. mjesta i druge vožnje mu je nedostajalo 13 stotinki sekunde. Zauzeo je 33. mjesto.

Elias Kolega je sa startni brojem 60 imao sekundu i 98 stotinki slabije vrijeme od vodećeg i doskijao je do 41. pozicije. Filip Zubčić nije uspio doći do cilja.

(Foto: Pixsell/screenshot fis-ski.com)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivica KostelićSljemeSnow Quuen Trophy

Ostale Vijesti