Kobešćak dobio i 'svoje': Mladost odolijevala dvije četvrtine, ali Jug ipak došao do uvjerljive pobjede

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.03.15. | 22:16

Vaterpolisti Juga CO pobijedili su zagrebačku Mladost u 21. kolu Lige za prvaka Regionalne vaterpolo lige. U Gružu je bilo 13:6 za Dubrovčane.

Zagorčala je Mladost utakmicu svojem bivšem treneru, ali je Vjeko Kobešćak ipak uspio doći do pobjede. Na kraju je utakmica završila sa sedam golova razlike, ali na poluvremenu je bilo 4:3 za Mladost. Onda je uslijedio uragan domaćina i serija 10:2 do kraja utakmice.

Što se strijelaca tiče, pet Jugaša je postiglo po pet golova: Macan, Bošković, Fatović, Bušlje i Visković. Younger, Dobud i Ivanković su dodali po jedan pogodak. Kod Mladosti je najefikasniji bio Lončar s 2 gola, a Bukić, Buha, Živković i Vukičević su dali po jedan gol.

Danas se igrala i utakmica između Crvene zvezde i Radničkog, a završile je neriješenim rezultatom, 8:8. Jučer su remizirali i Jadran HN i Primorje EB.

Na tablici vodi Primorje s 33 boda. Jug ima bod manje, a treći je Radnički s 16 bodova. Mladost i Jadran HN imaju po 16, Crvena zvezda 11, Partizan 10, a Mornar 8 bodova.

U ligi za ostanak splitski Jadran je izgubio od Vojvodine, a POŠK je pobijedio Medveščak u Zagrebu.

Vojvodina vodi s 26 bodova, a po tri manje imaju POŠK, Budva i splitski Jadran. Primorac je na 11, Medveščak na 6, a Branik je bez bodova.

Liga za prvaka:

Jug CO – Mladost 13:6
Crvena zvezda – Radnički 8:8
Jadran HN – Primorje EB 10:10

Liga za ostanak:

Vojvodina – Jadran ST 6:4
Medveščak – POŠK 9:15
Primorac – Branik 13:7

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jug COMladostvaterpoloregionalna liga u vaterpolu

Ostale Vijesti