Kiel iznenadio s Duvnjakom i izborio prolaz

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.03.17. | 09:37

Rukometaši njemačkog Kiela izborili su prolaz u četvrtfinale Lige prvaka.

Iako su prvi dvoboj osmine finala izgubili sa 25:24 te se najavljivalo kako će biti bez najboljeg igrača njemačkog sastava Domagoja Duvnjaka, rukometaši Kiela uspjeli su u uzvratu svladati Rhein-Neckar Löwen i sa samo golom razlike izborili su prolaz među osam najboljih momčadi najelitnijeg europskog klupskog natjecanja. U uzvratnom je dvoboju Kiel slavio u gostima kod Löwena sa 26:24 i tako ga nakon zaostatka od jednog gola iz prve utakmice, s ukupnim rezultatom 50:49 izbacio iz Lige prvaka.

Duvnjak je zbog problema s koljenom propustio prvi dvoboj s bundesligaškim rivalom i pojavile su se informacije kako će hrvatski reprezentativac morati na operacijski stol. Ipak, to je privremeno odgođeno te su 'Duleta' u Kielu pokrpali i osposobili za važan uzvrat. I pomogao je svojoj momčadi sa tri pogotka.

Na poluvremenu je rezultat bio izjednačen, a u nastavku je domaćin imao prednost od dva gola razlike, 18:16 i vjerovalo se da će potvrditi prolaz u četvrtfinale. No posljednjih 15 minuta je uslijedio pad domaćina, Kiel je preuzeo prednost i osigurao pobjedu za prolaz dalje. Ilija Brozović i Blaženko Lacković nisu se upisali među strijelce kod Kiela.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Rcr8k7ZsXxE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Liga prvaka, osmina finala, uzvrat:

Rhein-Neckar Löwen – Kiel 24:26, ukupno 49:50

(Foto: Screenshot Youtube)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Rukometaši njemačkog Kiela izborili su prolaz u četvrtfinale Lige prvaka.


Tagovi

KielDomagoj DuvnjakRhein-Neckar LöwenIlija BrozovićBlaženko LackovićEHF Liga prvakaEHFrukomet

Ostale Vijesti