Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Kapetan Barakuda na pragu velikog transfera, odlazak sa Save sve je izgledniji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.04.21. | 08:25

Vjerovali ili ne, jedan od razloga za prelazak je – nogomet!

Kapetan hrvatske vaterpolo reprezentacije i prvo ime Mladosti, Andro Bušlje, uskoro bi Savu mogao zamijeniti Pirejom. Naime, kako javljaju Sportske novosti, grčki i svjetski vaterpolo velikan Olympiacos navodno želi 35-godišnjeg Dubrovčanina u svojim redovima pod svaku cijenu.

Osim Bušlje, Olympiacos želi dovesti i grčkog reprezentativca Janisa Fountoulisa koji je od 2019. godine član prvaka Europe Ferencvaroša.

Bušlji ovog ljeta ističe ugovorna obveza, a osim grčkog velikana postoji opcija i povrataka u matični mu Jug.

No, Olympiacos se nakon godine dana štednje bacio u napad jer su očekivanja da će sljedeća sezona biti 'normalna'. Jednako tako, ne treba naglašavati koliko svim grčkim klubovima znači povratak navijača na tribine jer neovisno o kojem je sportu riječ, sportski fanatici uvijek su prisutni.

Nadalje, Sportske novosti dodaju kako nogomet i nogometni klub Olympiacos ima itekako veliki ulogu u potencijalnom dolasku kapetana Barakuda u Pirej. Nogometni velikan 10% od zarade ulaznica s nogometnih utakmica se prosljeđuje vaterpolu, odbojci i rukometu. Dakle, kad se vrati nogomet, sve će ponovno oživjeti, a toga su svjesni i čelni ljudi vaterpolskog kluba koji već sad slažu križaljku za sljedeću sezonu.


Tagovi

Andro BušljeHrvatska vaterpolska reprezentacijaOlympiacosMladostVK MladostJugJug CO

Ostale Vijesti