Jug siguran protiv Mladosti, Primorje pobijedilo u derbiju kola

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.10.15. | 22:20

Vaterpolisti Juga CO su bez većih problema pobijedili zagrebačku Mladost u 5. kolu regionalne lige.

U Gružu je već nakon prve četvrtine bilo jasno pitanje pobjednika utakmice. Jug je imao 5:0, a onda su domaći vaterpolisti ipak 'ubacili u nižu brzinu' te su na kraju Zagrepčani poraženi s 'pristojnih' šest golova razlike.

Najefikasniji u redovima Juga bio je Maro Joković s 3 gola. Lončar, Ivaković, Perrone i Vrlić su dali po 2, a Macan, Garcia, Bautović i Obradović po 1 gol. U redovima Mladosti 3 gola je zabio Bašić, Zović 2, a Bukić, Milaković, Gagulić i Živković po 1 gol.

Primorje EB je u Herceg Novom bilo bolje od Jadrana sa 16:9. Najviše je zabio Muslim, 4 gola, Vukićević je dodao 3, Krapić i Dedović po 2, a Burić, Petrović, Echenique, Šetka i Bošković po 1 gol.

Do pobjede je došao i Mornar BS. U Splitu je uvjerljivo poražena Vojvodina, a najefikasniji u domaćoj momčadi su bili Čagalj i Goreta s po 2 gola. Gluhaić, Lozina, Buha, Visković, Burić i Dužević su dali po 1 gol.

Peti hrvatski predstavni, splitski POŠK, odigrao je 7:7 s Radničkim. Bebić je zabio 3 gola, Ćorušić 2, a Stipić i Butić po 1. U preostalim utakmice Partizan je uvjerljivo pobijedio Crvenu zvezdu.

Na tablici vodi Jug koji ima 15 bodova iz 5 utakmica. Primorje i Jadran iz Herceg Novog imaju po 12 bodova s time da Primorje ima utakmicu manje. Slijede Partizan, Mornar, Crvena zvezda, Mladost, Radnički, POŠK i Vojvodina.

Regionalna vaterpolo liga. 5. kolo:

Jug CO – Mladost 15:9
Jadran Herceg Novi – Primorje EB 9:16
Mornar BS – Vojvodina 10:3
Partizan – Crvena zvezda 15:3
POŠK – Radnički 7:7

(Foto: Pixsell)


Tagovi

VK PrimorjeJug COMladostVK MornarPOŠKregionalna liga u vaterpoluvaterpolo

Ostale Vijesti