Jug s Kobešćakom slavio u Gružu protiv Primorja

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.03.15. | 21:25

Vaterpolisti dubrovačkog Juga u hrvatskom su okršaju u šestom kolu Eurolige slavili protiv riječkog Primorja s 9:6 pred domaćim navijačima u Gružu.

Bila je to prva utakmica 'Gospara' pod vodstvom novog trenera Vjekoslava Kobešćaka i uspješna premijera bivšeg stratega Mladostaša na dubrovačkoj klupi.

Jugaši su protiv Primorja izgubili prvu dionicu s 3:2, a potom su na 17 minuta zaključali svoja vrata i nisu primili pogodak. Od završnice prve četvrtine, do kraja treće četvrtine. Napravili su seriju 5:0 i stigli do na kraju nedostižnih, 7:3 i bilo je jasno da će vrijedni bodovi ostati u Gružu.

Za Jug su po tri gola zabili Miho Bošković i Nikola Janović, a jednom su se u strijelce upisali Aaron Younger, Nicolas Constantin i Paulo Obradović. Cosmin Radu i Sandro Sukno su bili dvaput uspješni za riječki sastav, dok su Petar Muslim i Javier Garcia postigli po jedan pogodak.

Nakon šest kola Jugaši u skupini B imaju 15 bodova i na vrhu su ljestvice zajedno s mađarskim Szolnokijem. Na trećem je mjestu Primorje s 12. Slijede Partizan Galatasaray i Spandau.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

jugPrimorjevaterpoloOstali sportoviVjekoslav Kobešćak

Ostale Vijesti