Jug preko Egera do Primorja: Hrvatska će imati klub u finalu vaterpolske Lige prvaka!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.05.15. | 19:37

Već nakon prve utakmice na završnici vaterpolske Lige prvaka u Barceloni jasno je da će Hrvatska imati predstavnika u velikom nedjeljnom finalu.

Jug je u prvom dvoboju turnira završne šestorice svladao mađarski Eger sa 10:8 (2:1, 2:2, 3:2, 3:3) i izborio polufinale protiv riječkog Primorja, koje se tamo plasiralo izravno kao prvoplasirana momčad skupine.

Dubrovčani su imali potpunu kontrolu nad utakmicu, a Eger je uspio izjednačiti samo jednom, početkom druge četvrtine za 2:2. Nakon toga Bošković i inspirirani Bušlje vratili su dvoboj u relativno mirne vode.

Andro Bušlje je s tri gola bio prvo ime Juga, Obradović je dodao dva pogotka, a po jednom su poentirali Janović, Bošković, Ivanković, Younger i Bicari. Svakako treba napomenuti i sjajnog Marka Bijača na golu, koji je upisao deset obrana.

Primorje i Jug tako će u polufinalu Lige prvaka zatvoriti sezonu prepunu međusobnih susreta. Pobjednika će u velikom finalu vrlo vjerojatno čekati talijanski Pro Recco, koji u polufinalu igra s boljim iz ogleda mađarskog Szolnokija i domaćina Barcelonete.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

PrimorjeJugOstali sportoviVaterpolska Liga prvakavaterpolo

Ostale Vijesti