Jug CO bez problema slavio protiv Crvene zvezde

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.11.14. | 20:32

Dubrovački Jug CO ostao je neporažen u Triglav regionalnoj vaterpolskoj ligi. U derbi utakmici 5. kola Jug Co je s 12:7 pobijedio Crvenu zvezdu...

Beograđani su se solidno držali u prvoj četvrtini koja je završila rezultatom 3:2, a onda je krenuo Jug CO. Četiri gola u drugom dijelu utakmice bilo je dovoljno da se riješi pitanje pobjednika, a do kraja su Dubrovčani mirno održavali prednost te ubilježili petu pobjedu.

„Respektirali smo Crvenu Zvezdu i tako smo i odigrali. Nama predstoji razdoblje od dva tjedna treniranja, potom od 29. studenoga i utakmice 1. kola LEN Lige prvaka u Berlinu protiv Spandaua kreće serija utakmica koja neće stati sve do kraja sezone“, kazao je trener Juga Miho Bobić za službenu internetsku stranicu dubrovačkog kluba.

Bila je to dobra utakmica u kojoj je Jug opravdao ulogu favorita. Mi smo se borili koliko smo mogli, ali ne mogu biti zadovoljan s prve dvije četvrtine. Jug nas je presinogom izbacio iz igre i reagirali smo nerezonski, a oni bježali u kontru. Poslije sam dozvolio svim igračima da igraju u Dubrovniku jer su radom zaslužili igrati na ovom bazenu i pred ovom publikom“, kazao nam je trener Zvezde Dejan Savić.

Pred više od 1.000 gledatelja Jug CO je do pobjede vodio Bicari s 4 gola. Bošković i Janović su dali po 2, a Younger, Bušlje, Dobud i Ivanković su dodali po jedan gol. U redovima gostuju niti jedan igrač nije dao više od jednog gola koliko su dali S.Rašović, Jović, Bjelić, V.Rašović, Ranđelović, Njegovan i Obradović.

(Foto: Jug.hr)


Tagovi

regionalna liga u vaterpoluvaterpolojug

Ostale Vijesti