REUTERS/Tony O'Brien
REUTERS/Tony O'Brien

Ivanišević: „Novi trener Đokovića? Savršena osoba je sada uz njega“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.04.24. | 20:30

Hrvatska teniska ikona dala je svoje mišljenje nakon razlaza s Novakom

Glavno pitanje u teniskom svijetu ovih je dana tko će biti novi trener Novaka Đokovića. Svjetski broj 1 i Goran Ivanišević su se razišli, a potonji smatra kako je Nenad Zimonjić pravi čovjek za taj posao, što je i pojasnio u intervjuu za Sport klub.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Ne znam koliko će još Novak igrati, ovisi o njemu, ali mislim da je u ovom trenutku sa savršenom osobom – Zikijem. On je moj veliki prijatelj, prošli smo puno toga, volim ga – veliki je teniski stručnjak. Ipak, najvažnije u cijeloj ovoj priči je da on poznaje Novaka“, kaže Ivanišević i dodaje:

„Novaku sad ne treba novi trener, dok bi ga upoznao, on (Novak) bi ‘poludio’ nakon deset dana, a taj trener bi se pitao što se događa. Moja teorija je – Balkanac možetrenirati svakoga, ali samo osoba s ovih prostora može trenirati Balkanca. Marjan (Vajda) je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro radio s njim jer je on teniski vrlo inteligentna osoba. Puno mu je pomogao“.

Ivanišević je potom dodatno objasnio zašto je Zimonjić pravo rješenje.

„Ziki i ja smo se čuli, razgovarali smo i prije nego što sam saznao da ga je Novak pozvao, mislim da je Ziki savršen za Novaka. Može mu pomoći i u tenisu, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugačijim pristupom, što će za Novaka biti osvježenje. Ziki poznaje Noletov mentalitet, zajedno su bili u Davis Cup momčadi, Ziki je bio i izbornik“, zaključuje Ivanišević.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.Tagovi

Goran IvaniševićNovak ĐokovićNenad Zimonjić

Ostale Vijesti