Ivandija naslijedio Vujovića i preuzeo Zagrebaše

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.10.16. | 21:50

Rukometaši PPD Zagreba dobili su novog trenera.

Nakon raskida suradnje s Veselinom Vujovićem zbog krize rezultata i lošeg ulaska u sezonu  Ligi prvaka, čelnici PPD Zagreba bacili su se u potragu za novim trenerom. A izbor je pao na Silvija Ivandiju.

Radi se o treneru naših mladih selekcija i nekadašnjem članu stručnog stožera hrvatske seniorske reprezentacije u mandatu Slavka Goluže.

Ivandija je uživo pratio jučerašnju utakmicu Zagrebaša protiv Tatrana iz Prešova, u društvu Vujovića te čelnika kluba, Ante Ančića i Zorana Gopca i bilo je jasno da se radi o izvjesnom kandidatu za preuzimanje klupe hrvatskog prvaka. Prvi ispit s novom momčadi imat će u Ligi prvaka u subotu pred domaćim navijačima protiv Vardara.

Njegov pomoćnik bit će Vladimir Jelčić, osvajač zlatne olimpijske medalje iz Atlante 1996. godine. Dvojac je već danas odradio prvi trening, a službeno predstavljanje u Kutiji šibica zakazano je za sutra.

Ivandija je do sada vodio rukometašice Lokomotive, s kojima je osvojio drugo mjesto u domaćem prvenstvu iza Podravke i broncu u Kupu, a vodio je i žensku juniorsku reprezentaciju. Bio je nekada igrač Zagreba, a pomagao je i Lini Červaru na klupi. Radio je još i u Italiji, BiH i Kataru, a u Hrvatskoj je vodio Karlovac i Varaždin.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Silvio IvandijaPPD Zagreb

Ostale Vijesti