Ivančević treća na Hanžeku: Moram ići dalje nakon Pekinga

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.09.15. | 20:25

Dobar rezultat na Hanžeku zabilježila je i hrvatska predstavnica na 100 metara s preponama, Andrea Ivančević.

Andrea Ivančević je na zagrebačkom mitingu osvojila treće mjesto s vremenom 12,97. Slavila je Norvežanka Isabelle Pederson, koja je izjednačila osobni rekord (12,86), a drugo mjesto je pripalo Britanki Tiffany Porter (12,91).

Dobro sam se osjećala, opet sam rušila nekoliko prepona, ali ne kao u Pekingu. Ovo je super uspjeh, iza mene su ostale cure koje imaju medalje s velikih natjecanja, pa mislim da sam se iskupila za nastup u Pekingu“, rekla je nakon utrke Ivančević, koja je zadovoljna svojim nastupom i formom općenito.

Sretna sam što držim nivo utrka, sve su ispod 13 sekundi, što je potvrda da sam u dobroj formi, a ovaj rezultat potvrđuje da je svašta moglo biti u Pekingu“, prisjetila se Andrea nastupa u polufinalnoj utrci na Svjetskom prvenstvu u Pekingu, kada je zbog pogreške na pretposljednjoj preponi i kasnijeg pada, ispustila mjesto u finalu.

Idem dalje, moram ići dalje, morala sam prijeći preko toga. Naravno da uvijek ostaje takav nekakav žal jer sam propustila veliku priliku, ali vratit ću se“, poručila je hrvatska atletičarka, koja je najavila i što možemo očekivati od nje sljedeće sezone:

„Dobru formu i dobre rezultate“.

 (Foto: Action Images)


Tagovi

Andrea IvančevićAtletikaOstali sportovi

Ostale Vijesti