Identične pobjede Juga i Primorja u Euroligi

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.01.15. | 22:20

Hrvatski predstavnici u vaterpolskoj ligi, dubrovački Jug i riječko Primorje zabilježili su uspješne nastupe u Euroligi i to identičnim pobjedama.

 

Jug je u trećem kolu skupine B u Gružu svladao turski Galatasaray s 11:5, a istim je rezultatom riječko Primorje pred domaćim navijačima pobijedilo njemački Spandau 04.

'Gospari' nisu imali većih problema pred svojim navijačima. Kontrolirali su susret od prve do posljednje minute, i 4:1 vodstvo iz prve četvrtine, početkom treće su podebljali na 7:1. Najbolji strijelci u dubrovačkom sastavu bili su Paulo Obradović i Nikola Janović sa po četiri pogotka, dok je Galatasaray predvodio Nikola Vukčević s dva gola.

Jug tako nakon tri utakmice ima maksimalnih devet bodova u skupini.

Do druge pobjede u ovoj skupini došlo je Primorje. Riječani su nakon prve dionice vodili 4:1, a isti je rezultat bio i u drugoj dionici za velikih 8:2 do poluvremena. U nastavku su domaćini s još tri gola potvrdili uvjerljivo slavlje.

Najraspoloženiji u riječkim redovima bili su Cosmin Radu s četiri i Javier Garcia s tri pogotka, a njemačku je momčad predvodio Marin Restović s tri gola.

Nakon tri kola po tri pobjede imaju Szolnoky i Jug, a Primorje je treće u skupini s dvije pobjede.

Primorje u sljedećem kolu 28. siječnja gostuje kod Partizana, a Jug u Dubrovniku dočekuje Szolnoky.

(Foto: Pixsell) 


Tagovi

Jug COPrimorjeVK PrimorjejugvaterpoloOstali sportovi

Ostale Vijesti