Humanitarni listić u podne: Robert Seligman tipuje za Udrugu za Down sindrom Osječko-baranjske županije

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.05.17. | 12:00

Sportski znalac Seligman izabrao je dva nogometna i dva teniska para..

Naš humanitarni listić ušao je u pozitivnu seriju! U svega osam dana dobili smo čak četiri nova dobitka, od čega su posljednja tri prošla u posljednja četiri dana. Nadamo se kako će sjajnu seriju nastaviti naš današnji humanitarac, proslavljeni hrvatski gimnastičar Robert Seligman.

Seligman je u karijeri osvojio brojne medalje na natjecanjima Svjetskog kupa, a 2014. je bio i sveukupni pobjednik u svojoj najjačoj disciplini konju s hvataljkama. Trenutno se nalazi u rodnom Osijeku, na Grand Prixu na kojem je jučer izborio finale kao najbolji u kvalifikacijama.

„Osvojio sam prvo mjesto i pun motiva očekujem finale koje će se održati sutra oko 18 sati. Veselim se nastupu pred svojom publikom kojoj želim podariti zlato. Osječani i Slavonci uvijek ispune dvoranu i naprave sjajnu atmosferu i zato su zaslužili ovakvo natjecanje“.

Seligman nam je kazao se inače ne kladi, ali da je veliki zaljubljenik u sve sportove, posebno nogomet te mu nije bio problem složiti, nadamo se, dobitni listić čiji je dobitak današnji humanitarac namijenio Udruzi za  Down sindrom Osječko-Baranjske županije.

Na listiću su se našla dva nogometna para Granada – Espanyol (super par) i Galatasaray – Osmanlispor, te dva teniska Đoković – Del Porto (super par) i Pliškova – Svitolina.

„Šteta što me niste zvali u subotu, tada bih mogao složiti puno bolji listić. No, vjerujem da će pobjede upisati Espanyol, Galatasaray, Đoković i Pliškova te da će moj listić biti dobitan“, rekao nam je Seligman.

Ukupni tečaj na ova četiri para iznosi 7,08, a potencijalni dobitak, za 400 kuna koje će uplatiti Germania Sport kladionica iznosi 2.832 kune.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho i Josip Barišić a u njihovo ime ukupno smo donirali 11.874 kune.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Foto: Grafika)


Tagovi

Robert Seligmanhumanitarni listićbet analizaSvjetski kup u gimnastici OsijekGimnastika

Ostale Vijesti