Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Hrvatski odbojkaši u lovu na finale Zlatne lige

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.06.24. | 16:13

Sutra ih očekuje dvoboj protiv Estonije

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija obavlja posljednje pripreme za polufinalni dvoboj protiv Estonije na Final Four turniru Zlatne Europske lige kojem je domaćin Osijek.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon povijesnog rezultata u odrađenom grupnom natjecanju, u kojem su hrvatski odbojkaši izborili maksimalnih šest pobjeda, vrijeme je za završni turnir i polufinale protiv Estonaca koje je na rasporedu ove subote od 16 sati, u osječkom Gradskom vrtu.

„Ispred nas je ogled protiv Estonije u kojoj nema velikih individualaca, no u prvom dijelu pokazali su da zaista igraju dosta agresivno. Spremni smo za sve njihove taktičke postavke, pripremili smo se najbolje što možemo i trudili raditi na nekim elementima koji nam do sada nisu dobro išli“, istaknuo je kapetan Hrvatske Petar Đirlić i dodao koliko im je važna podrška publike u ovoj utakmici koja je ujedno i prilika za odlazak na Challenger kup u Kinu.

„Ne bi trebali bježati od uloge favorita, pogotovo jer igramo u Osijeku, u gradu u kojem smo stvarno uvijek imali najveću podršku. Ovim putem još jednom pozivam sve da nas dođu podržati u što većem broju da ostvarimo taj uspjeh za koji radimo posljednja dva mjeseca, kvalificiramo se na Challenger i poslije zajedno navijamo za naše nogometaše“, dodao je Đirlić.

U drugom subotnjem polufinalu, koje je na rasporedu u 19 sati, snage će odmjeriti Češka i Ukrajina. U istim terminima, u 16 i 19 sati, u nedjelju su na rasporedu utakmica za treće mjesto i finale.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Europska Zlatna liga za odbojkašehrvatska muška odbojkaška reprezentacijaOdbojka

Ostale Vijesti