Murod Yusuf/Pressphoto.uz/PIXSEL/PIXSELL
Murod Yusuf/Pressphoto.uz/PIXSEL/PIXSELL

Hrvatska futsalska reprezentacija doznala protivnika u osmini finala SP-a

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.09.24. | 18:44

Prilično težak ispit za izabranike Marinka Mavrovića

Hrvatska futsalska reprezentacija će u osmini finala Svjetskog prvenstva u igrati protiv Argentine, inače aktualnog svjetskog doprvaka. Izabranici Marinka Mavrovića prošli su skupinu kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi, a sada će u osmini imati prilično težak zadatak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Argentina je kao prva prošla skupinu, pobijedivši Ukrajinu 7-1, Afganistan 2-1 i Angolu 9-5. Osim što je aktualni doprvak iz 2021., pet godina prije toga je Argentina osvojila titulu svjetskog prvaka.

Susret Hrvatske i Argentine igra se u petak 27. rujna, a pobjednik će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Portugala i Kazahstana.

"Argentina je na zadnjem Svjetskom prvenstvu poražena u finalu od Portugala, a na prvenstvu prije toga bila svjetski prvak. Dakle, riječ je o fantastičnoj momčadi s puno sjajnih igrača koji igraju u Europi. Argentinu krasi fanatizam i jak pritisak na loptu, presing po cijelom terenu, moćni su u razbijanju igre protivnika. Dobro ćemo ih analizirati i vidjeti na koji način igrati protiv njih, postoji opcija i da igramo zonu. U svakom slučaju, sve ćemo uzeti u obzir", poručio je izbornik iz Uzbekistana.

"U jednoj utakmici ne postoji favorit, napravit ćemo sve kako bismo se plasirali u četvrtfinale. Pritisak će biti isti s obje strane, u jednoj utakmici je zaista sve moguće", dodao je Mavrović za HNS.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

FutsalHrvatska futsal reprezentacijaargentinska futsal reprezentacija

Ostale Vijesti