Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Hrgovićev promotor: "Filip je pokretljiv, nije robot kao Joshua"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.03.21. | 11:23

Hvali ga pred borbu karijere.

Nisse Sauerland, promotor našeg najboljeg boksača Filipa Hrgovića, dao je intervju za Sky Sports u kojem je, očekivano, hvalio svog klijenta.

Hrgoviću je posebno komplimentirao izjavom da ga vidi kao nekog tko bi mogao biti idealni protivnik za najboljeg boksača današnjice, Anthonyja Joshuu.

"Volio bih da se Filip bori protiv Joshue, čisto zbog njihovog stila. Obojica su ogromni i jaki boksači, ali Filip je pokretljiviji i nije robot kao Joshua. Anthony je strašno moćan, ali Filip je idealan suparnik za njega", rekao je Sauerland.

Tyson Fury, kralj Cigana druga je velika zvijezda boksa današnjice, a pred njim i Joshuom je meč koji će odlučiti prvaka po WBO, WBC, WBA i IBF kategorijama.

S druge strane, Hrgovića čeka ogled protiv Michaela Huntera što će biti najveća borba u dosadašnjoj karijeri hrvatskog boksača. Pobjednik tog dvoboja mogao bi dobiti priliku boriti se protiv pobjednika meča između Furyja i Joshue.

"Neće biti lagana borba, ali vjerujem da je Filip spreman za pobjedu. Hunter je odličan borac, ali Hrgovićeva veličina i snaga bit će previše za njega. Filip se dosad borio samo 12 puta i sretni smo što će imati pravi test. Već dugo vremena smo htjeli napraviti korak naprijed, ali ljudi se uplaše kad se trebaju boriti protiv Filipa", zaključio je Sauerland.


Tagovi

BoksFilip HrgovićEddie Hearn

Ostale Vijesti