Glavni trener boksačkog kluba Gladijator pozitivan na koronavirus (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.03.20. | 15:30

Ne sumnjamo da se će se borci poput njega tek tako predati.

Tomo Kadić, glavni trener boksačkog kluba Gladijator, pozitivan je na koronavirus, javlja fightsite.

Brajdić je ranije ovog mjeseca boravio u Londonu, a nakon povratka iz glavnog grada Engleske nalazi se u sedmom danu samoizolacije.

Kadić je ne tako davno napao hrvatski boksački savez zbog, prema njegovim tvrdnjama, manjku brige prema svojim borcima. Nakon što je na koronavirus pozitivan nalaz stigao na adresu Ante Matasa, izbornika ženske boksačke reprezentacije, sada se ista stvar dogodila i Tomi Kadiću.

Ipak, nekako vjerujemo da ljudi koji su usko vezani uz borilačke sportove ne padaju „tek tako“ i da je možda prva runda otišla na stranu koronavirusa, ali je u igri još puno rundi i sigurni smo kako će pobjeda u konačnici otići na stranu dvaju boksačkih trenera.

Tomo Kadić na ovu se temu oglasio putem svojih društvenih mreža, a što je imao za reći poslušajte u nastavku teksta:

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Screnshoot)

 


Tagovi

Hrvatski boksački savezBoksački klub GladijatorTomo Kadić

Ostale Vijesti