Glasnović u finalu s drugim rezultatom kvalifikacija, Cernogoraz zauzeo 9. mjesto

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.08.16. | 17:44

Giovanni Cernogoraz neće braniti zlatnu medalju iz Londona, ali Hrvatska ima svojeg predstavnika u polufinalu trapa.

Josip Glasnović u polufinale ulazi s diobe drugog mjesta i pogođenih 120 meta, isto koliko ima Britanac Edward Ling. Najbolji rezultat kvalifikacija (122 pogodaka) ima Talijan Giovanni Pellielo, a osim njih trojice u finale su se plasirali i Ahmed Kamar (Egipat, 119 pogodaka), David Kostelecky (Češka, 118) i Massimo Fabbrizi (Italija, 118). Giovanni Cernogoraz je nastup u kvalifikacijama završio na 9. mjesto sa 116 pogodaka.

Našeg osvajača zlatne medalje polufinala je koštao loš nastup u jučerašnjem dijelu kvalifikacija kada je promašio čak 8 meta u tri serije. Danas je bio puno precizniji, pogodio je 49 od 50 meta, ali to nije bilo dovoljno za plasman među 6 najboljih.

Zato je dobru formu nastavio Josip Glasnović. On je jučer imao dvije savršene serije (25 pogodaka) i jednu od 22 pogotka, a danas je pogađao 25 te 23 pogodaka.

Polufinale je na rasporedu u 20 sati po našem vremenu, a u njemu će svi strijelci imati po 15 metara. Najbolja dvojica odlaze u finale, a treći i četvrti raspucavaju za broncu.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

trapstreljaštvoJosip GlasnovićGiovanni CernogorazOlimpijske igre Rio de Janeiro

Ostale Vijesti