Germania
Germania

FOTO/VIDEO Odlična atmosfera na druženju u Tvrđi!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 16:30

Promocija novih dresova Osijeka koji su jako dobro prihvaćeni od strane navijača kao i predstavljanje aktualne momčadi

Par tisuća ljudi okupilo se na lijepom Trgu Vatroslava Lisinskog u staroj gradskoj jezgri kako bi nazočilo promociji novih dresova za nastupajuću nogometnu sezonu i predstavljanju aktualne momčadi Nogometnog kluba Osijek. A jedan od sponzora čije će se ime naći na novim dresovima jest i Germania!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)


U Tvrđi je atmosfera zaista bila pozitivna i ugodna, još od onih sparnih popodnevnih sata, da bi kulminacija uslijedila od 20 pa nadalje, a posebno kada su se na pozornici pojavili naši igrači koju minutu iza 21 sat. Popraćeni su velikim pljeskom, pjesmom i skandiranjem tako da je kompletno ozračje zaslužilo pohvale i čestitke, dakako i klupsku zahvalu svima koji su u velikom broju, baš onako obiteljski, stigli na ovaj događaj. Bila je to, zapravo, lijepa uvertira u sve ono što nas očekuje od 25. srpnja kada, europskom utakmicom s Levadijom, i službeno startamo u novu natjecateljsku godinu.

Vrlo su pozitivni komentari na nove garniture sportske opreme Osijeka, što se najbolje moglo vidjeti i po tomu što su mnogi iskoristili priliku i već sinoć kupili neke od predstavljenih dresova. Prva je kombinacija, dakako, i nadalje ostala bijelo-plava, malo dorađena i modificirana u odnosu na prošlu sezonu, plava garnitura ostaje nam za gostujuće nastupe dok je treća varijanta specifične „boje lososa“ kao svojevrsno iznenađenje također na pravi način prihvaćena. Tijekom ovoga eventa prodavane su i godišnje ulaznice za domaće utakmice NK Osijek, mnogi su iskoristili priliku i za kupovinu članskih iskaznica i klupskih artikla dok su u glazbenog dijelu programa nazočne dobro zabavili prvo Z++, a potom i band S.A.R.S. Naravno da su se igrači prije odlaska zadržali u fotografiranju s navijačima, posebice s brojnom djecom koja su ih oduševljeno dočekala.




Tagovi

Germania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport KladionicaGermanijakNK OsijekHNL

Ostale Vijesti