Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

FOTO Šibenčani dočekali svjetske prvake, Tucak: "Energiju i motivaciju crpim od svojih Šibenčana koji mi čuvaju leđa"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 14:24

Brojni građani došli su pozdraviti izbornika, pomoćnika i izvršnog dopredsjednika HVS-a

Nakon jučerašnjih dočeka u Splitu i Dubrovniku, danas je upriličen doček u Šibeniku za Ivicu Tucka, izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije i Juru Marelju, njegovog pomoćnika te predstavnika Hrvatskog vaterpolskog saveza Pericu Bukića.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Šibenik je pozdravio svoje sugrađane i tvorce zlatne medalje sa Svjetskog prvenstva u Dohi, a Šibenčani su se okupili u velikom broju.

"Hvala vam od srca na ovom veličanstvenom dočeku i što mi dajete dodatnu potporu i motivaciju. Kada me pitaju odakle izvlačiš energiju i motivaciju, ja im mogu reći evo ovako, od svojih Šibenčana koji mi čuvaju leđa. Gdje god se nalazim, na bilo kojem kraju svijeta, ja osjećam tu ljubav koju mi vi pružate. Zadnja poruka, kao i uvijek, je onako prosta i iskrena, na šibenski - 'j****i zlatnu medalju ako ona ne privuče ovu predivnu djecu da dođu na bazen i oni sutra ne budu htjeli biti novi Marko Bijač, novi Loren Fatović", rekao je izbornik Tucak.

Okupljenima se obratio i Perica Bukić, izvršni dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

"Hvala vam što dajete potporu hrvatskom sportu i vaterpolu te Gradskoj upravi što podržava svoje Šibenčane, jer je VK Solaris jedan od stupova hrvatskog vaterpola. U sve rezultate našeg vaterpola u zadnjih 50 godina utkan je i VK Solaris. Sjetimo se samo naših ljudi koji su za to zaslužni, to su pok. Grgo Renje, Danko Jerković, koji je odgojio generacije vaterpolista i pok. Renato Vrbičić, svi oni su dali veliki obol našem vaterpolu. Znamo koja je želja našeg izbornika, mi mu želimo svim srcem da je ostvari u Parizu i donese zlato".



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska vaterpolska reprezentacijavaterpoloSvjetsko prvenstvo u vaterpoluIvica TucakPerica BukićJure Marelja

Ostale Vijesti