Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

Dinamo protiv Uniteda ide po Elitnu rundu Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.10.24. | 10:15

Prijenos utakmice između Futsal Dinama i United Galatija bit će na MAXSportu 2

Glavna runda Lige prvaka u futsalu došla je do posljednjeg kola. Futsal Dinamo nakon dvije utakmice u Palmi de Mallorci na svom kontu ima jedan bod, ali i priliku u posljednjoj utakmici potvrditi plasman u Elitnu rudnu Lige prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Plavi su u prvoj utakmici poraženi od aktualnog i dvostrukog osvajača Lige prvaka, Palme (1-9), a u drugom su susretu podijelili bodove sa slovenskim prvakom Dobovcem (2-2). Treća i posljednja utakmica koja Futsal Dinamo može odvesti do prvog, povijesnog nastupa u Elitnoj rundi Lige prvaka na rasporedu je u subotu, 26. listopada u 16 sati, a suparnik je rumunjski prvak, United Galati.

„Mislim da smo prve dvije utakmice jako dobro analizirali. Bez obzira na veliki poraz protiv Palme, mi smo se pokušali ravnopravno nositi s njima, a protiv Dobovca nikako nije bilo dobro i poslije te utakmice smo bili dosta razočarani. Opet, i tu smo stvorili dosta šansi i nismo zabili golove i na kraju nas je Dobovec kaznio. Srećom, uspjeli smo doći bar do tog jednog boda tako da u zadnjoj utakmici ovisimo samo sami o sebi. Nadam se, nakon ove prve dvije utakmice koji nisu bile baš po našoj želji, ni rezultatski, ni igrački, da ćemo u trećoj pokazati svoje pravo lice“ rekao je trener Futsal Dinama Matija Đulvat.

„Očekuje nas jedna jako teška utakmica koja nam odlučuje hoćemo li se plasirati u Elitnu rundu Lige prvaka. Mislim da smo do sad na turniru iskoristili sve šanse da se možda naše greške neće kazniti, ali evo, sada nemamo prava na kiks i očekujem da ćemo dati sve od sebe i da ćemo proći dalje“ rekao je igrač Futsal Dinama Nikola Gudasić, strijelac za 2-2 protiv Slovenaca 20 sekundi prije kraja.

Futsal Dinamo s pobjedom protiv United Galatija ima siguran prolaz dalje, ali s obzirom da dalje idu tri momčadi iz Skupine, prvaci Hrvatske mogli bi osigurati Elitnu rundu i s remijem, ali i porazom. Uvjet za to je uvjerljiva pobjeda Palme nad slovenskim prvakom te da u konačnici Dobovec ima lošiju gol razliku od Futsal Dinama.

Prijenos utakmice između Futsal Dinama i United Galatija bit će na MAXSportu 2. (G)

Glavna runda Lige prvaka, Skupina 3 (Palma de Mallorca)

1. kolo

Dobovec – United Galati 1-3

Futsal Dinamo – Palma 1-9

2. kolo

Futsal Dinamo – Dobovec 2-2

Palma – United Galati 4-0

3. kolo, subota, 26. listopada

United Galati – Futsal Dinamo, 16.00 (MAXSport 2)

Palma – Dobovec, 19.00

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsal DinamoMNK Futsal DinamoFutsal Liga prvakaMatija ĐulvatNikola Gudasić

Ostale Vijesti