Bošković potpisao za Primorje: Želio sam u Jugu završiti karijeru

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.07.15. | 17:22

Ovoljetni prijelazni rok je bio vrlo uzbudljiv za vaterpolo.

Kao prava bomba odjeknula je vijest o odlasku Mihe Boškovića iz Juga. Jedan od najboljih hrvatskih vaterpolista nije se našao na listi prioriteta dubrovačke momčadi za sljedeću sezonu i uslijedio je rastanak. Ugovor s Jugom imao je do prvog srpnja, a ekspresno je dogovorio odlazak u redove najvećeg rivala iz domaćih bazena - riječkog Primorja.

Transfer bomba u hrvatskom vaterpolu: Miho Bošković iz Juga u Primorje!

Trener i predsjednik Juga me nisu stavili na listu prioriteta za sljedeću sezonu. Bio sam iznenađen, ali nisam ih htio čekati iako sam planirao završiti karijeru u Jugu. Koja je pozadina toga i tko odlučuje ne znam“, rekao je za službene stranice Juga Bošković, dodajući kako je situacija vrlo neuobičajena, a svjestan da bi se mogle pojaviti mnoge kontroverze poput onih kada je Sandro Sukno također Dubrovnik zamijenio Rijekom, ali naglašava:

Na sve što sam postigao u Jugu i s Jugom gledam s velikim ponosom i zadovoljstvom. Jug je moj klub, a ja sam bio i bit ću jugaš tko god bio na kormilu“, poručio je Bošković, koji je s riječkim sastavom potpisao ugovor godinu plus godinu dana.

„Primorje je pokazalo interes i brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Moje ambicije i motivacija su uvijek na visokom nivou. Gotovo sigurno je to klub u kojem ću završiti karijeru, vjerujem, na način kako to zaslužujem“, zaključio je Miho.

Iz Juga su objavili kako se zahvaljuje na svemu što je u igračkoj karijeri učinio za klub, te mu želi puno sreće, uspjeha i ostvarenje svih ambicija, naravno, osim u utakmicama s Jugom.

Jug je za novu sezonu vratio Mara Jokovića iz Pro Recca, potpisao je Luku Lončara iz Mladosti i Felipea Perronea Rocha iz Barcelonete. Gruž su napustili Nicolas Constantin Bicari, Nikola Janović i Bošković.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PrimorjejugOstali sportovivaterpoloMiho Bošković

Ostale Vijesti