Blanka Vlašić: Vjera mi puno znači, a sigurna sam da ćemo iz ovoga izaći kao bolji ljudi

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.04.20. | 10:40

Prisutnost na misi ne može se nadomjestiti, ali duboko osjećam da smo ovih dana na poseban način pozvani dodatno osvijestiti što to doista znači biti članom Crkve, dio tog živog organizma koji ova karantena izaziva da domisli nove načine realizacije svog zajedništva - kaže Blanka.

Blanka Vlašić, nekadašnja dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis i vlasnica drugog rezultata svih vremena (2,08 metara iz 2009.) priprema se za veliki vjerski praznik u nedjelju – Uskrs.

 „Moje su misli svakodnevno s oboljelima i obiteljima koje su ostale bez voljenih, kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta. Kako vrijeme u karanteni odmiče sve se lakše navikavam na sve mjere opreza i sada mogu reći da mi je ovo izvanredno stanje postalo plodonosno. Činim zaista sve što mogu kako bi se spriječilo širenje virusa i nastojim dobro organizirati vlastiti život unutar zadanih okvira. Pokušavam ovo za sve nas izazovno vrijeme iskoristiti na najbolji način, čitam, pišem, vježbam, razgovaram s najbližima. Sve je utihnulo, ali tišina nije nužno loša. Dapače, upravo u nedostatku buke um nam je staloženiji, osjetila izoštrenija, principi koji su nam bitni postaju jasniji, i to možemo iskoristiti za osobni rast. Kako živim sama, a dio sam velike obitelji, zbog opreza nećemo imati uskrsni obiteljski ručak. Ali smo u svakodnevnom kontaktu i odnosi su nam iskreniji i protočniji.“

Ostatak članka možete pročitati OVDJE

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Blanka Vlašić

Ostale Vijesti