Hrvatski mininogometni savez
Hrvatski mininogometni savez

Bajrami, Lovrić i Tomić laureati

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.03.24. | 17:31

Tijekom večeri mininogometa koja se održala u Zagrebu održana je i dodjela nagrada najboljim pojedincima koji u obilježili 2022. i 2023. godinu

Hrvatski mininogometni savez, sada već tradicionalno, svake godine bira najbolje pojedince u muškoj, ženskoj, ali i kategoriji trenera. Glasanje je prepušteno fanovima mininogometa koji aktivno glasaju na digitalnim platformama, a svake godine broj glasova se rapidno povećava, pa je u ovom izboru sudjelovalo preko 5.000 ljudi koji su lajkom ili komentarom dali svoj glas za one koje su mislili da su najbolji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako se bliži EURO, koji će se održati u Sarajevu od 1. do 9.lipnja, savez je organizirao Večer mininogometa na kojoj se, osim što su se prikupljala sredstva za reprezentaciju, održala i dodjela nagrada najboljima u predhodne dvije sezone.

Josip Tomić i Erduan BajramiJosip Tomić i Erduan Bajrami

U kategoriji trenera, sa svega nekoliko glasova više, naslov najboljeg je zaslužio Josip Tomić, trener aktualnih prvaka Hrvatske BT Servis Velika Gorica, koji je osim naslova prvaka, po prvi puta svoju momčad vodio i na Ligi prvaka koja se prošle godine održala u rumunjskoj Oradei.

''Ovo je velika čast, hvala svima koji su dali svoj glas za mene, savezu koji me nominirao, te mojoj momčadi. Veselimo se novim izazovima, nastup na ligi se bliži, a naši ciljevi su naravno visoki''

Izbor najbolje igračice je također odlučen s nekoliko glasova viška, a najboljom mininogometašicom proglašena je Monika Lovrić iz ekipe MC Plus Sveta Nedelja s kojom je i osvojila naslov prvakinja Hrvatske 2023.godine. Monika je inače bivša uspješna nogometašica, bivša reprezentativka Hrvatske u nogometu, kao i supruga igrača NK Osijek Kristijana Lovrića. Nažalost, Monika zbog obaveza u Osijeku nije mogla prisustvovati dodjeli.

Bruno Alpeza, predsjednik HMS-a i nagrađeni BajramiBruno Alpeza, predsjednik HMS-a i nagrađeni Bajrami

Najbolji mininogometaš uvjerljivo je pomeo konkurenciju, riječ je o igraču Toronto AP Lab iz Pule Erduanu Bajramiju koji je 2022.godine osvojio naslov prvaka Hrvatske, a te iste godine nastupio na ligi prvaka koja se tada održavala u Herceg Novom.

''Osjećaj je stvarno fenomenalan, dobio sam jako ouno poruka sa svim strana,što me je stvarno iznenadilo. Iako ja mislim da su Nikola Badrov i Vice Miljanić bili najbolji iz našeg kluba, ali eto drago mi je da sam ja nominiran i na kraju da sam osvojio ovaj, za mene, izuzetno bitan trofej. Zahvalio bih se prijateljima što su mi ovo omogućili svojim glasovima, hvala svima koji su me podržali. Također, hvala obitelji koja je stajala iza mene i bila velika podrška. Nakon svega sretan sam i zbog poziva u reprezentaciju, svakome je čast obući sveti dres.''

Inače, reprezentacija počinje svoje pripreme za EURO već sljedećeg tjedna, kada će novi izbornik Marko Wagner prvi puta okupiti kandidate za reprezentaciju.

Svečano izvlačenje skupina održati će se 4. travnja u Sarajevu, kada ćemo i saznati protivnike Hrvatske na Europskom prvenstvu. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

mininogomet

Ostale Vijesti