REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

Australka postavila svjetski rekord na 100 m leđno

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 11:26

Već kvalificirala za Svjetsko prvenstvo u malim bazenima u Budimpešti koje se održava u prosincu zahvaljujući svojim olimpijskim pobjedama

Australska plivačka zvijezda Kaylee McKeown oborila je svjetski rekord na 100 metara leđno u 25-metarskim bazenima na državnom prvenstvu u Adelaideu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon Olimpijskih igara u Parizu gdje je osvojila zlato na 100 m i na 200 m 23-godišnja McKeown je rekla da da joj je dosadno sjediti kod kuće i prijavila se za državno prvennstvo u Adelaideu.

Sinoć je isplivala novi svjetski rekord na 100 m leđno s vremenom 54.56 sekundi.

“Malo mi se vrtjelo dok sam sjedila kod kuće pa sam prije dva tjedna odlučila skočiti natrag u bazen. Nisam se posebno pripremala, samo sam malo pojačala trening i očito se isplatilo”, rekla je McKeown.

McKeown se već kvalificirala za Svjetsko prvenstvo u malim bazenima u Budimpešti koje se održava u prosincu zahvaljujući svojim olimpijskim pobjedama, ali je rekla da još nije sigurna hoće li doista plivati ​​u Mađarskoj.

“Vidjet ću kako ću se osjećati nakon nekoliko utrka. Ne znam želim li se natjecati na kratkim stazama u prosincu. Ali ne stavljam sebi nikakav pritisak,” rekla je McKeown, koja će se također natjecati u 200m leđno u Adelaideu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina) 



Tagovi

plivanjeKaylee McKeownAustralija

Ostale Vijesti