Eric Hartline-USA TODAY Sports
Eric Hartline-USA TODAY Sports

Arizona protiv Texasa u World Seriesu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.10.23. | 09:43

World Series počinje u noći s petka na subotu, a domaćin u prvoj utakmici bit će Rangersi. Prvak će postati momčad koja prva ostvari četiri pobjede

Igrači Arizona Diamondbacksa osigurali su nastup u ovogodišnjem World Seriesu, finalu doigravanja američke profesionalne bejzbolske MLB lige, 4-2 pobjedom nna gostovanju kod Philadelphia Philliesa u odlučujućoj sedmoj utakmici finala Nacionalne lige te će se za naslov prvaka boriti s prvacima Američke lige Texas Rangersima.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Diamondbacksi su u ovogodišnje doigravanje ušli s najlošijim omerom pobjeda i poraza u ligaškom dijelu sezone (84-78) od svim momčadi koje su izborile posezonu, a protiv Philliesa su nadoknadili zaostatak u pobjedama od 0-2, a zatim i od 2-3 slavivši u posljednje dvije utakmice serije na gostovanju.

Junak pobjede Arizone u sedmoj utakmici je ‘rookie’ Corbin Carroll koji je imao ulogu u sva četiri ‘runa’ svoje momčadi, dva je puta upravo on postizao poene svojim dolaskom na kućnu bazu, a dva puta je on svojim udarcima omogućavao suigračima postizanje poena.

Ključnim se pokazao peti ‘inning’ utakmice tijekom kojega su gosti zaostatak 1-2 pretvorili u prednost 3-2 koju su do kraja susreta još i povećali.

Ovo je drugi plasman Arizone u World Series u 25-godišnjoj povijesti kluba, dosada su u velikom finalu igrali samo 2001. godine kada su i osvojili naslov.

S druge strane, Rangersi će po treći put igrati World Series, ali još uvijek čekaju na prvi naslov, 2010. su izgubili od San Francisco Giantsa, a 2011. od Saint Louis Cardinalsa.

World Series počinje u noći s petka na subotu, a domaćin u prvoj utakmici bit će Rangersi. Prvak će postati momčad koja prva ostvari četiri pobjede.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


Tagovi

BejzbolbaseballWorld SeriesArizona DiamondbacksTexas Rangers

Ostale Vijesti