Anthony Joshua u karanteni, postoji mogućnost da je zaražen koronavirusom

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.03.20. | 20:00

U Velikoj Britaniji nitko ne može vjerovati što se događa, a sumnja se da je virus pokupio prilikom druženja s princom Charlesom

Nakon što je javnost danas u jutarnjim satima ostala šokirana viješću kako je princ Charles pozitivan na koronavirus, sada bi se ista stvar mogla dogoditi i ponajvećem borcu današnjice i jednoj od najvećih zvijezda na Otoku, Anthonyju Joshui.

Naime, princ Charles i Anthony Joshua družili su se 9. ožujka na danima Commonwealtha, ali to ne mora ništa značiti pa je ovo više vrsta predostrožnosti.

Nadamo se da je lošim vijestima došao kraj i kako je ovdje riječ o tipičnoj patki britanskih medija te kako je sa ponajvećim borcem današnjice sve u najboljem redu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Anthony Joshuakoronavirus

Ostale Vijesti