REUTERS/Marton Monus
REUTERS/Marton Monus

Tucak: “Možemo se nadati dobrom rezultatu, atmosfera je vrhunska”

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.07.23. | 12:06

U srijedu slijede Mađari

Hrvatski vaterpolisti na najbolji su mogući način započeli s nastupima na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki. Slavili su lako, 24-5, protiv Argentine te se odmah okreću onom najvažnijem, a to je susret s Mađarima u srijedu.

“Ne treba previše trošiti riječi, onako kako sam i mislio tako je bilo. Bilo smo rasplivani i skoncentrirani, odrađeno je to što se mora odraditi. Za zaborav. Tek sada počinje ono pravo, igramo protiv jednog od najjačih protivnika, to je reprezentacija Mađarske”, rekao je izbornik Ivica Tucak nakon utakmice s Argentinom.

Ističe da su fizički spremni za sve.

“Kada napraviš sve, možeš se nadati dobrom rezultatu. Mislim da se možemo nadati dobrom rezultatu. Hoćemo li uspjeti ili ne, to ovisi o milijun faktora.”

Izbornik dodaje da mu je najvažnije da su momci divni i da je fenomenalna atmosfera.

“Imamo vrhunsku atmosferu. Hrvatski vaterpolo uvijek ima ambiciju otići daleko na turniru”, dodao je izbornik za HRT.

“Najvažnije od svega je bilo dobro početi ovaj turnir, kvalitetno, da pokažemo autoritet, da pokažemo da smo mi Hrvatska, ekipa koja je došla ovdje se boriti za odličja”, istaknuo je najbolji strijelac utakmice Jerko Marinić Kragić.

Okreću se prema Mađarskoj.

“Vježbali smo obrambeni dio, zone, presing. Naglasak treninga je bio na obrani. Vjerujem da ćemo biti spremni u toj idućoj utakmici te da će to na kraju biti jedan pozitivan rezultat”, izjavio je naš reprezentativac za HRT.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(G)


Tagovi

vaterpoloHrvatska vaterpolska reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u vaterpolu

Ostale Vijesti