Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Zvonarek: “Postoji internet pa možemo gledati poteze Olića i Kranjčara”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.10.24. | 09:28

Utakmicu protiv Grčke komentirali su Lukas Kačavenda i Lovro Zvonarek, tandem koji je dao važan doprinos slavlju

Mladi Vatreni upisali su veliku pobjedu u posljednjem kolu te s 3-2 slavili protiv Grčke u izravnom obračunu za drugo mjesto u skupini G. Hrvatska je imala komotno vodstvo od 2-0, potom ga prosuli za jednu minutu, ali na kraju su ipak stigli do zaslužene pobjede pogotkom Luke Vuškovića i prolaska u dodatne kvalifikacije. Zamalo smo se na Euro plasirali i kao jedna od tri najbolje drugoplasirane reprezentacije, ali smo na koncu na toj ljestvici završili kao prvi ispod crte.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi pogodak zabio je Lukas Kačavenda,

"Nadali smo se da će nam se rezultati poklopiti pa da ćemo ići direktno, ali eto, nažalost takva je naša sreća uvijek, ali pokušat ćemo to ostvariti kroz dodatne kvalifikacije."

Doveo je Hrvatsku u vodstvo već u 16. minuti na asistenciju Diona Belje.

"Važan pogodak, ali taj pogodak ide ekipi, nije samo moj, nego je od cijele ekipe", naglasio je Kačavenda te se osvrnuo na momčad Grčke: "Bili su dosta dobra momčad, iznenađujuće. Nisam očekivao da će biti toliko kombinatorni, ali mi smo pokazali da znamo što će oni raditi na terenu. Djelovali smo dobro i mislim da smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu".

Lovro Zvonarek u igru je ušao u nastavku te je asistirao Luki Vuškoviću za pobjednički pogodak.

"Moglo se vidjeti na terenu da dečki, koji su krenuli, su stvarno dali sve od sebe. Mi koji smo ušli i koji smo bili na klupi smo samo doprinijeli tome i mislim da smo svi dali sve od sebe. Mislim da smo zasluženo dobili", rekao je Zvonarek te je komentirao stručni stožer kojeg predvode Ivica Olić i Niko Kranjčar.

"Kao ljudi su predivni. Svi znamo kakve su karijere napravili. Nama je drago i ponosni smo da možemo nešto pokupiti od njih. Ne samo ja, nego puno igrača s njima razgovara, obojica rade individualne razgovore s nama i to nam puno pomaže. Bio sam mali dok su oni igrali, ali sjećam se. Postoji Internet pa se možemo prisjetiti svih poteza Kranjčara i izbornika", zaključio je Zvonarek.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska U21Lukas KačavendaLovro Zvonarekkvalifikacije za U21 EuroKvalifikacije za U21 Euro 2025.

Ostale Vijesti