Zvijer nakon povijesnog uspjeha: Jedino me Klopp danas može nazvati!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.07.20. | 09:37

Jedan od najsnažnijih igrača svijeta izborio s klubom prvu promociju u 133 godine postojanja.

Wycombe je jučer u finalu doigravanja za Championship pobjedom protiv Oxforda 2:1 izborio promociju u prvi put u 133 godine postojanja kluba.

Vijest sama po sebi i nije tako interesantna, ali postaje kad znamo da za nove drugoligaše igra jedan od najsnažnijih igrača svijeta Adebayo Akinfenwa, poznatiji i kao Zvijer.

Dobri div engleskih travnjaka je prije četiri godine u istoj situaciji bio otpisan od strane Wimbledona te je razmišljao o kraju karijere. Međutim, ovaj 38-godišnjak je ostao u nogometu na nagovor menadžera prešao u Wycombe i s njima ponovio uspjeh od prije četiri godine.

Nakon utakmice Zvijer je dala vrlo emotivan intervju u kojem je izjavio kako bi se jedino Jurgenu Klopp javio u večeri slavlja.

"Recite mi, šta smo to napravili?", uzbuđeno je Akinfenwa upitao novinara.

"Plasirali ste se u Championship!", uz smiješak mu je odgovorio novinar.

"Prvo bih se zahvalio bogu jer je danas nemoguće učinio mogućim. A prije četiri godine bio sam nezaposlen. Sada sam ovdje i jedino tko me može danas zvrcnuti na WhatsAppu je Klopp - da slavimo skupa", izjavio je.

"Prije četiri godina neko je donio sud o meni, a ja sam sad pokazao da je jedino mišljenje koje zaista vrijedi, mišljenje koje imate sami o sebi. Imao sam sreću i blagoslov da pronađem menadžera i igrače koji vjeruju u mene", dodala je Zvijer..

Nije dugo trebalo čekati na odgovor genijalnog Kloppa, koji je nazvao Akinfenwa video pozivom te mu čestitao na promociji.

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Adam Holt, paul Childs/Reuters)

 

 


Tagovi

Adebayo Akinfenwa

Ostale Vijesti